PW uitzicht melissa korn

Pluggers zetten de boel op scherp. Door de brede verscheidenheid aan Pluggers geven ze je een frisse blik op jouw vraag en wordt deze in al zijn facetten belicht. Bij ons was de vraag: wat is Panorama West? En daarop volgend: voor wie is Panorama West? En hoe kunnen we deze mensen bereiken? In 4 sessies hebben we al lunchend, met 5 à 6 Pluggers, antwoord gekregen op deze vragen.

Panorama West biedt zo’n 50 werkplekken waar ruimte en professionaliteit voorop staan. Met het weidse uitzicht over de stad vanaf de 5e verdieping ontkom je even aan de drukte van de stad en kun je aan grote bureaus gefocust aan de slag. Panorama West is daarom bij uitstek een plek voor gedreven kleine ondernemingen en ZZP’ers die weten wat ze willen. Hier ben je dan ook gelijk van alle gemakken voorzien wanneer je een werkplek huurt en kun je verder met waar je mee bezig wil zijn.
Tegelijkertijd biedt de open ruimte ook de gelegenheid om even te buurten wanneer je vast zit of voor een frisse blik nodig hebt zoals de Pluggers dat doen. Met een onder andere een coach, lerares en communicatie-adviseur aan tafel is deze informatie naar boven gekomen. Met extra complimenten voor Plug Captain Jetske die deze sessies uitstekend heeft begeleidt. Dank voor jullie input!