Binnenkort wordt het nog leuker en makkelijker om te gaan PLUGgen. Want dan is te zien waar en wanneer de volgende PLUG-sessie zal plaatsvinden , wat het onderwerp is van de PLUGpuzzel en welke PLUGgers er komen. MoblinQ, de gloednieuwe dienst van Sparked, en PLUG de dag gaan een samenwerkingsverband aan! MoblinQ laat zich het beste omschrijven als een ‘social event community’.

What’s in it for you? Met MoblinQ wordt het voor de organisatoren van PLUG heel gemakkelijk verschillende sessies aan te maken, aan te geven wanneer deze plaatsvinden en waar dit is. Ook bepalen zij wat het onderwerp van de sessie is, en hoeveel mensen er maximaal op de locatie kunnen werken. Daarnaast kunnen ook de speciale PLUG-events, naast de woensdagen, worden opgevoerd.

PLUGgers zien alles over de verschillende sessie en je kunt je met je social media account, Facebook, Twitter of LinkedIn, registreren. Zo kan je je inschrijven voor de sessie (en weet PLUG dus dat je komt), tegelijkertijd kan je ook zien welke andere PLUGgers komen. Mocht dat nog niet gebeurd zijn kan je direct contact met andere PLUGgers leggen via hun sociale netwerken. Registreer je met meerdere social media accounts om PLUG de dag nog socialer te maken!

Kortom, MoblinQ maakt het voor Martine, Jetske en Femke makkelijk om de PLUG de dagen te organiseren, en maakt het voor jou gemakkelijk om je te registreren, info over de sessie te bekijken én te zien welke PLUGgers er nog meer komen!

What’s in it for us? Omdat wij PLUG de dag (en Martine, Jetske en Femke) zo leuk vinden hebben wij besloten MoblinQ aan PLUG te schenken. Dat betekent dat iedereen MoblinQ gratis mag gebruiken. Daar staat iets tegenover. Omdat MoblinQ nog zo nieuw is, kampen wij nog met wat kinderziektes en moet er nog het een ander gebeuren voordat het écht een goed product is. Daarom willen we alle PLUGgers vragen hun feedback te geven, aan de hand van hun ervaringen bij het gebruiken van MoblinQ. Je kunt je kritiek, opmerkingen, tips en lof sturen naar David van Zeggeren, david.van.zeggeren@sparked.nl. Screenshots en URL’s meesturen helpt!

Daarnaast zal PLUG ergens aan het einde van dit jaar één of twee sessies organiseren, waarbij het PLUG-netwerk wordt uitgedaagd om mee te denken over het product, en een manier om het naar de markt te brengen. We hopen dat jullie daar massaal bij aanwezig zullen zijn!

Wij hopen dat de PLUG de dag MoblinQ pagina volgende week gereed is. Jullie krijgen dan een mailtje met een link. Hebben jullie straks vragen over het gebruik, dan kunnen jullie die aan mij sturen.
Veel plezier en succes met MoblinQ, maar vooral met PLUGgen!

David van Zeggeren
Sparked