Het mooie van Plug de dag is de ontspannen focus: een maand op woensdag een uur met 4 – 8 professionals brainstormen, terwijl je samen luncht.Ik heb alle feedback van de afgelopen maand als een spons opgezogen en hoop de komende tijd de waardevolle opmerkingen te verwerken.

Elke plugger geeft vanuit zijn/haar expertise feedback op de organisatie. Voor I can change werkt dat heel goed, en het kwam ook op een goed moment. We zijn volop in ontwikkeling en bezig met het professionaliseren van onze educatie-projecten, de PR/communicatie, lokale voedselproductie en de winkel. Wat is de kern van ons verhaal en wat is mijn verhaal als initiatiefnemer? Dat laatste bleek toch wel van belang 😉

We bespreken het verdienmodel van I can change, ons maatschappelijk doel, en de combinatie van die twee. Als er dan een sociaal pedagoog, een communicatieadviseur, een creatief strateeg, een consultant, een projectcoördinator, en een coach aan tafel zitten, werkt dat geweldig. Wat zijn ze scherp! Dank Pluggers! Ik zou elke woensdag wel met jullie willen lunchen!

Natascha Hagenbeek
I can change the world with my two hands