Aanhaken bij bestaande festivals, strippenkaart voor vaste bezoekers/huurders van Tipsy, inloop spreekuren van andere instanties, huiswerk begeleiding, een pop-up store, routes langs Tipsy, een vakantieklus ruilbank, brainstorm picknicks in het park, een stagiaire regelen..Een greep uit de ideeën die tijdens de lunches ontstonden..

Heel fijn om eens goed stil te staan bij wat ik nou eigenlijk doe in Tipsy, en wat ik nou eigenlijk wil met Goed Idee Lien. Ook hier kwam input voor: een label, een kwaliteitsmerk, een comakersbureau misschien? Ideeën die de basis kunnen vormen voor wat ik daarmee concreet kan gaan doen. Bovendien deed het enthousiasme van de Pluggers me goed, een beetje bevestiging voor wat ik doe en hoe ik dat doe is nooit weg ;).

Uiteindelijk hebben we samen een redelijk concreet idee bedacht voor wat ik kan doen deze zomer: een mobiele vorm van Tipsy waarmee ik de boer op kan met een soort van ‘Ideeëngenerator’, die mensen inspireert om hun goede idee verder uit te werken, en eventueel bij mij in Tipsy uit te voeren. Heel blij mee. Dus rock on Pluggers! Ik ben er graag een keer bij!

Elien van Helden
Goed Idee Lien