PLUGgers! 

Alweer het vijfde PLUGseizoen komt eraan! En die openen we met een Old Amsterdam Food Tour door de stad, met aansluitend een borrel. Tijdens de borrel laten we ons nieuwe PLUG-logo zien én delen we het concept voor de nieuwe website. Jouw ideëen hierover zijn erg welkom. Ben je erbij?

Wat?
Een Food Tour door de binnenstad waarin je leert over de geschiedenis van voedsel in Amsterdam. Ontdek hoe de stad in de Gouden Eeuw letterlijk gevormd werd door voedsel en maak tegelijkertijd kennis met een aantal bijzondere food ondernemers in de buurt. De tour wordt gegeven door Anke, PLUGger, expert stadslandbouw en initiatiefnemer van deze wandeling.

Wanneer?
Woensdag 27 augustus 2014

Hoe laat?
Inloop vanaf 16:30 uur. We starten de Food Tour om 17:00 uur. De borrel is vanaf ongeveer 18:00 uur

Waar?
We verzamelen vanaf 16:30 u voor café In de Waag en eindigen bij Brouwerij de Prael
Hoe werkt het? Wij willen Anke graag bedanken door haar een duurzaam Jo-Cadeau te maken. Eerder plugten we bij dit leuke bedrijf dat ZZP-ers op een positieve manier in de markt zet. Na de tour vragen we jullie om een bijdrage hiervoor. Een lidmaatschap voor 1 jaar kost trouwens € 75,-.
Borrel? Jazeker, er wordt geborreld bij de Prael. Zoals je weet, budget is er niet, dus vergeet je portemonnee niet mee te nemen.☺

Aanmelden?
Het is fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus stuur even een mailtje of berichtje via FB.

Zie voor de uitnodiging in PDF:
140827_Foodtour en opening PLUG